سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سامی


لوگوی دوستان


تعداد بازدید

v امروز : 10 بازدید

v دیروز : 0 بازدید

v کل بازدیدها : 8841 بازدید

مطالب قبلی

arezblog
hgh
زمستان 1385

آهنگ وبلاگ

85/12/3 :: 1:56 عصر

areztairi.parsiblog.com دراین وبلاگ عکس کمیاب هنرپیشان اس ام اس های عاشقانه اموزش ارایش حرفه ای واشپزی واخبارداغ وجنجالی روز وجود دارد.

نوشته های دیگران ()

85/11/27 :: 3:22 عصر

متمتمتمتمت

نوشته های دیگران ()

85/11/2 :: 1:31 صبح

سلام

یک قالب برای سیستم پارسی بلاگ در وب سایت ..:: اسرار برای شما ::.. گذاشته شده عزیزان

با موضوع فشن می توانید از آن استفاده کنید آدرس سایت  www.sfy.coo.ir    یا از طریق عکس بالا در قسمت تبلیغات می توانید وارد وب سایت شوید

دوستان قصد داریم که چند قالب با موضوعات گوناگون برای شما تهیه کنیم موضوع بعدی که بزودی آماده خواهد شد برای گیم باز های اینترنتی است که امکانات بسیار خوب دارد

اگر هم قالب وبلاگ برای وبلاگ خود می خواهید تماس بگیرید و مطرح کنید

موفق باشید


نوشته های دیگران ()

85/11/2 :: 1:31 صبح

وی درخصوص اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر این که پنج دیپلمات ربوده شده از اعضای سپاه پاسداران بوده‌اند نیز تصریح کرد: کار آنها کنسولی، رسمی و در چارچوب مقررات بوده و آنچه آمریکایی‌ها عنوان می‌کنند ناصحیح و برای فضاسازی و توجیه اعمال غیرقانونی خودشان است.
حسینی خطاب به وزیر خارجه آمریکا گفت که هیچ تشکل و قطب بندی در منطقه علیه ایران شکل نخواهد گرفت. 

به گزارش فارس، سید محمدعلی حسینی پیش از ظهر امروز یک‌شنبه در جلسه هفتگی خود با خبرنگاران در خصوص اظهارات کاندولیزا رایس وزیر خارجه آمریکا مبنی بر آمادگی گفت‌وگو با همتای ایرانی‌اش بدون قید و شرط این خبر را دقیق ندانست و گفت: اظهارات رایس در این خصوص پیش شرط داشت و آن توقف غنی‌سازی بود و پیشنهاد جدیدی نبود؛ بلکه از گذشته مطرح شده بود.

وی اضافه کرد: ما موضع خود را اعلام و بر ضرورت اصلاح عملی سیاست‌های آمریکا در قبال ایران تاکید کردیم که می‌تواند فرصتی را ایجاد کند که موضوعات جدید را به شکلی بتوان بررسی کرد.

حسینی با اشاره به اظهارات اخیر رایس، خاطرنشان کرد:‌ این اظهارات حاکی از سیاست‌های جنگ افروزانه و تندروانه آمریکا در منطقه است که قصد دارد به جای ایجاد ثبات و امنیت در داخل عراق دشمنی و برخورد با همسایگان عراق را مورد توجه قرار دهد.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه در چنین شرایطی سخن گفتن از مذاکره «موضوعی بی معنا و ریاکارانه» است. ....

متن کامل در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

نوشته های دیگران ()

85/11/2 :: 1:25 صبح

یوگرافی، دیسکوگرافی و شرح حال هنرمند - هایده

نگاهی به زندگی "هایده"



در سال های پس از انقلاب، میان 1360 و 1368 و شاید به سبب ترانه های غمیادانه (نوستالژیک) وطنی که می خواند، روز به روز بر شمار طرفدارانش در بیرون از ایران افزوده می شد، هر چند که در خود ایران نامش حتی از فهرست کتاب های مرجع زدوده شده بود.

از همین روی برای یافتن زندگینامه دقیق او سر در هر منبع موسیقائی فرو بردیم که در این سال های اخیر تعدادشان نیز زیاد شده است. چیز دندان گیری نصیب مان نشد. مثلا زاد روزش و زندگی پیش از خوانندگی اش را در این منابع نیافتیم، ولی در همه آن ها به "تحقیر" و تکرار آمده که نام اصلی اش "سکینه دده بالا" بوده است. گویی نام می تواند تعیین کننده کیفیت صدای او بشود!

هایده از سال 1345 فراگیری موسیقی و آوازخوانی را نزد موسیقیدان معروف علی تجویدی آغاز کرد. تجویدی در میان آهنگسازان ایرانی، معروف شده است به "کاشف صداهای ناب"! البته صدا ها راکشف کرده، پرورش داده، معرفی کرده، ولی چند صباحی نگذشته که آن ها را از دست داده است. یا خودشان به راه دیگر، غالبا راه کاباره، رفته اند و یا "رنود" آنها را از او به غنیمت گرفته اند. هایده به گمان از آخرین کشفیات درخشان تجویدی باشد. شانسی که هایده آورده، این بوده که تجویدی آهنگ تازه ای را در "مخالف سه گاه" و در پیوند با شعری برانگیزاننده از "رهی معیری" آماده اجرا داشته است. این ترانه با زیر و بالاهایی که دارد، معرف دقیقی برای صدای گسترده و پر توان هایده شده و صدای هایده نیز متقابلا ترانه "تجویدی - معیری" را تاثیر بیشتر بخشیده است.

متن این ترانه که "آزاده" نام دارد، آخرین کار موسیقائی " رهی معیری" است که در تب بیماری آن را سروده و کمتر در یک سال پس از آن، در آبان ماه سال 1347 درگذشت.


ترانه آزاده با صدای هایده، آهنگ از علی تجویدی با شعر رهی معیری


هایده، سر انجام، در سال 1368 در شهر سانفرانسیسکو، به سکته قلبی درگذشت

تجویدی خود در یک گفتگوی رادیویی در شرح ساخت و پرداخت "آزاده" گفته است که رهی پس از آن که نیمی از ترانه را ساخنه، بیمار شده و بر اساس حالاتی که به خاطر آن کسالت در وجودش بوده، بقیه را با سوز و حال بیشتری تمام کرده است.

ترانه نشان می دهد که رهی، در بستر مرگ به تنها چیزی که برایش باقی مانده بود، می نازیده است به آزادگی:

- "یارب چو من افتاده ای کو؟ / افتاده آزاده ای کو؟/
تا رفته از جانم برون، سودای هستی/ آزاده ام، آزاده از غوغای هستی/
گلبانگ مستی آفرین/ هم چون رهی سر دادهام من/
مرغ شباهنگم ولی/ در دام غم افتاده ام من/
خندان لب و خونین مگیر/ مانند جام بادهام/ آزاده ام من!..."

تجویدی در گفتگویی که با او داشتم گفت: "آزاده را هیچ خواننده دیگری نمی توانست چون هایده با چنین وسعت صدایی بخواند ... هایده با خواندن این ترانه و چند ترانه دیگر که من به او دادم، توانست تحولی در ترانه خوانی و آواز خوانی ایجاد کند و تاثیرات تازه ای در موسیقی سنتی به وجود بیاورد..."

راه دیگر

هایده، اگرچه در سالهای پیش از انقلاب همچنان روی صحنه ماند ولی بیشترین زمان و توان خود را در خدمت "بازار" قرار داد که بیشتر به سود و زیان می اندیشد تا به ارزشها. تجویدی که زمانی به شکوه گفته بود که هر صدائی را که کشف می کند و می پروراند، بعدها بهره اش را به کاباره می برد. در عین حال گناه این انحراف را پیش از آن که بر گردن خواننده ها بگذارد، از چشم جامعه می بیند:

"جامعه بود که این ها را به سوی کاباره می کشانید... من در شوراهای موسیقی می گفتم که حقوق این ها را زیاد کنید تا احتیاج به رفتن به کاباره نداشته باشند... ولی نکردند این کار را... حقوق بسیار کمی مثلا 500 تومان به خواننده می دادند، در حالی که همین خواننده وقتی به کاباره می رفت شبی ده هزار تومان می گرفت... گناهی نداشتند... زندگی غیر از این را اجازه نمی داد..."


صدای هایده و برخی از ترانه های "غمیادانه" او در سال های غربت، تسکینی در خور برای مهاجران و تبعیدیان دلشکسته بوده است

هایده، پس از آزاده، چند ترانه دیگر نیز از تجویدی خواند و بعد سر و کارش به کاباره افتاد، از او جدا شد و به موسیقی به اصطلاح "مردمی"، نزدیکتر شد. محمد حیدری، جهانبخش پارزکی، صادق نوجوکی و انوشیروان روحانی آهنگسازان دیگری بودند که صدای رسای هایده را در اجرای ترانه های خود به کار گرفتند. همان قدر که این ها در راه "مردمی" شدن به هایده یاری رسانیدند، او نیز با صدای پر جاذبه خود سبب سکه شدن کار آن ها شد!

مهاجرت به "شهر فرشتگان" (لس آنجلس) پس از انقلاب کار را دیگر یکسره کرد. مهاجران مخاطب موسیقی آن قدر خسته و شکسته بودند که دیگر به ارزشها نمی اندیشند و تنها "تفریح و سرگرمی" می خواستند. سرمایه نیز در جایی به کار می افتاد که مخاطب انبوه داشته باشد. بر بستری چنین تنیده از "تفریح و تجارت" موسیقی معروف به "لس آنجلسی" به دنیا آمد و بیشتر خوانندگان مهاجر از جمله هایده را نیز به خدمت خود درآورد.

این حرف، بدان معنا نیست که در ترانه های غربتی هایده هیچ گوشه با ارزش دلنوازی وجود ندارد. در وهله اول باید به جنس صدای ناب و کمیاب او اندیشید که در همه بازمانده هایش یکسان مانده است، در این دنیای "بی صدائی" و "بد صدائی" خود، نفس ارزش است!

هایده در این هشت نه سالی که در مهاجرت به سر برد، دست کم توانست بخواند. اگر در ایران مانده بود سرنوشتی بهتر از "پریسا" و "هنگامه اخوان" پیدا نمی کرد که هنوز که هنوز است نمی توانند، آزادانه - و برای همگان - بخوانند، با آن که به دامنشان، پیرایه ابتذال نبسته اند!

صدای هایده و برخی از ترانه های "غمیادانه" او در سال های غربت، تسکینی در خور برای مهاجران و تبعیدیان دلشکسته بوده است.

هایده، سر انجام، در سال 1368 در شهر سانفرانسیسکو، به سکته قلبی درگذشت و در گورستان "وست وود" لس آنجلس به خاک سپرده شد.

نوشته های دیگران ()

85/11/2 :: 1:25 صبح

۱.پرواز در صحرای آمریکا:

اگر می خواهید یک پرواز وحشتناک را در صحرای آمریکا تجربه کنید ای بازی رو دانلود کنید:ِِِDownload

حجم:

۲.بولینگ چه کیفی داره:

حجم:

۳.یک بازی جالب برای تست دقت:

اگر خیلی با دقتی این بازی را دانلود کنید تا ببینید.آیا واقعا با دقتید؟Download

حجم:

۴.دوستداری طعم پلیس بودن را بچشی؟

با این بازی شما میتوانید طعم پلیس بودن را بچشید:Download


نوشته های دیگران ()

لیست کل یادداشت های این وبلاگ


منوى اصلى

خانه v
شناسنامه v
پارسی بلاگv
پست الکترونیک v
 RSS  v

درباره خودم

سامی
مدیر وبلاگ : ارز[11]
نویسندگان وبلاگ :
ارز (@)[0]


لوگوى وبلاگ

سامی

پیوندهای روزانه

اموزش فتوشاپ [13]
[آرشیو(1)]

وضعیت من در یاهو

یــــاهـو

اوقات شرعی

اشتراک در خبرنامه

 

template designed by Rofouzeh